In tijden van schaarste

Prachtig om te zien dat in tijden van schaarste de kracht van het netwerk zijn vruchten blijft afwerpen, of misschien wel juist. Natuurlijk is direct search een methode die werkt en benaderen wij vanuit ECHT regelmatig nieuwe mensen om ons netwerk te kunnen vergroten. Maar als we dan op maandagochtend de bemiddelingen van de afgelopen weken doornemen blijkt eens te meer dat ambassadeurschap de overhand neemt in de herkomst van de bemiddelde kandidaten. Sommige kennen we al jaren, sommige pas een paar weken maar dan is de introductie via iemand die we wel al jaren kennen. Goede mensen kennen immers goede mensen.

Onze dank is dan ook enorm naar iedereen die altijd met ons mee wil denken en die met ons wil delen. En het is fijn om te kunnen valideren dat het loont om met elkaar in contact te blijven (op welke manier dan ook).

Ben jij zelf op zoek naar een nieuwe werkomgeving of ken je iemand die je een goed gesprek gunt dan kan je natuurlijk met ons contact opnemen. Neem dan contact op met Ilona via ilona@echt.com.

Hebben jullie moeite met een stevige vacature en ben je benieuwd wat ons netwerk voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact op met Joris, joris@echt.com.

Is er een tijdelijke uitdaging in jouw organisatie en zie je het even niet meer, neem dan contact op met Patrick, patrick@echt.com om te onderzoeken of wij van Echt Interim Professionals kunnen helpen. (Commercie/HR/Recruitment)

We doen het ECHT samen!!!!