Interim Professionals

Jouw organisatie verandert. Om dat proces in goede banen te leiden, heb je goede interim professionals nodig. Of het nu gaat om een reorganisatie, specifieke expertise voor een project, of vervanging voor ziekte of zwangerschapsverlof: onze persoonlijke en creatieve RAAK-aanpak  maakt dat we altijd de juiste kandidaat vinden.

Wij geloven sterk in de klik tussen de interim-kandidaat en de opdrachtgever als sleutel tot succes. Om die reden kijken we verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties: iemand moet passen binnen het team en de organisatie. Ook de persoonlijkheid van de kandidaat is daarom een doorslaggevende factor voor de perfecte match.

ECHT is dan ook geen doorsnee interim bureau. We zijn geen ‘leverancier’ van kandidaten, maar een betrokken partner met ruime aandacht voor de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze benadering is altijd persoonlijk en we geloven sterk in maatwerk als de beste weg naar resultaat. Deze tijdelijke oplossingen bieden wij voor personele vraagstukken in Commercie, HR en Finance.

Dankzij onze uitgebreide expertise, onze betrokkenheid bij de markt en de nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zijn we in staat om de perfecte match te maken – vergelijkbaar met de rol van een trusted advisor in executive searching. Daarbij hebben we toegang tot een groot professioneel interim netwerk van snel inzetbare professionals met minimaal HBO+ niveau en een gedegen inhoudelijke kennis.

Oprecht, betrokken en raak, dat is waar ECHT voor staat. ECHT anders naar het beste resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke ontmoeting.

Neem contact op!