Onze methode

Jouw bedrijf is uniek. Elke rol is dan ook weer anders, ook al gaat het om dezelfde functieomschrijving. Iedere opdracht, voor vast of tijdelijk, beginnen wij daarom met een schone lei. Samen bepalen we jouw behoeften als bedrijf, voordat we in oplossingen denken. Deze aanpak maakt dat wij gericht kunnen zoeken naar de beste kandidaat.

RAAK, noemen wij onze aanpak: Richting, Aandacht, Actie en Keuze. We beginnen met het bepalen van de juiste richting. Om welke functie gaat het en in wat voor bedrijfsomgeving komt de kandidaat terecht? Ook geven we aandacht aan de markt en potentiële kandidaat-profielen. Deze open blik tijdens het voortraject vergroot de uiteindelijke kans op het vinden van de juiste kandidaat.

Wanneer de richting is bepaald, komen we in actie met de zoektocht naar de ideale man of vrouw voor de plek. Ook deze fase verloopt in samenspraak met de opdrachtgever. Samen bepalen we met welke kandidaten we gesprekken voeren, waarna we de keuze maken voor de beste kandidaat.

Deze aanpak, gebruikelijk voor executive functies, passen wij toe op rollen binnen de salarisklasse van 80K tot 150K. Voor zowel vaste als interim posities.

Oprecht, betrokken en raak, dat is waar ECHT voor staat. ECHT anders naar het beste resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke ontmoeting.

Neem contact op!