Over ons

Wij zijn ECHT. Een betrokken en vakkundig team dat zich sinds 2010 heeft ontwikkeld tot een volwaardig search bureau voor management en senior posities. Onze aanpak is persoonlijk, raak en creatief. Een samenwerking gebaseerd op gelijkwaardigheid, met aandacht voor jouw behoeften als opdrachtgever.

Onze reis begon in 2010 met ECHT Carrièremakers, een 100% kandidaat-gedreven werving & selectiebureau gespecialiseerd in commerciële profielen in de recruitment wereld. Sindsdien heeft ECHT zich ontwikkeld tot een professioneel search bureau voor vaste en tijdelijke rollen in Commercie, Finance en HR.

Deze reis is niet zonder obstakels verlopen en heeft ons gemaakt tot het hechte team dat wij nu zijn. Benieuwd naar de persoonlijke verhalen van ons team?

Lees dan verder

Joris

Mijn carrière als arbeidsbemiddelaar was geen bewuste keuze, maar een wereld waar ik na mijn studie bedrijfskunde bijna als vanzelf inrolde. Gedurende twaalf jaar leerde ik de kneepjes van het vak bij twee grote corporate arbeidsbemiddelaars. Een geweldige leerschool, maar ik wilde meer.

En zo besloot ik in 2010 om mijn eigen bedrijf te beginnen: ECHT Carrièremakers, met een 100% focus op het werven en selecteren van kandidaten. Hoewel die focus nog steeds bestaat, is in de loop van de jaren het accent opgeschoven naar de opdrachtgevers, voor wie we nu exclusief op zoek gaan naar de beste kandidaten voor mid- tot senior posities.

Daarbij bemiddelen we sinds een paar jaar ook freelance professionals in HR, Finance en Commercie. Anders dan de meeste interim bureaus zijn wij geen ‘u vraagt, wij draaien’ leverancier van kandidaten. Ook voor tijdelijke rollen geloven we in maatwerk en kiezen we altijd voor een persoonlijke benadering voor het beste resultaat.

Die persoonlijke aanpak is ook mijn kracht als bemiddelaar. Ik daag mensen – zowel werkgevers als kandidaten – graag uit om verder te denken, met vragen die anderen niet stellen. Daarbij ben ik een goede luisteraar. Als gevolg heb ik een groot netwerk, waarvan een deel ook een persoonlijk karakter heeft gekregen. Die dunne grens tussen privé en zakelijk maakt dat mijn werk een plezierig onderdeel van mijn leven is.

Daarnaast ben ik de trotse partner van Hanneke en vader van drie mooie kinderen. De oudste studeert in Amsterdam, terwijl de jongste nog naar het kinderdagverblijf gaat. Never a dull moment, kortom.

Na mijn studie in Groningen begon ik mijn loopbaan als recruiter bij DOCS, een start-up arbeidsbemiddelaar binnen de niche van de healthcare industrie. Een leerzame tijd, waarin ik mooie stappen heb kunnen zetten van Recruitment Consultant Nederland tot Recruitment Director Benelux en Oost-Europa. Uiteindelijk raakte DOCS beursgenoteerd, wat ook bijzonder was om mee te maken.

Maar uiteindelijk begon het corporate karakter van de organisatie – met meer dan 13 duizend medewerkers wereldwijd – me tegen te staan. Ik miste de factor van ondernemerschap, een puzzelstuk dat met mijn overstap naar ECHT op zijn plaats viel.

Mijn focus bij ECHT ligt bij het headhunten. Het proces van search tot plaatsing vind ik iedere keer weer mooi. Het mogen achterhalen van een verhaal en meedenken over de juiste richting voor het beste resultaat, zijn onderdelen van mijn werk die me energie geven. Ik ben een goede luisteraar en laat niet los voordat ik het contact heb gelegd met de beste kandidaat.

Daarbij ligt mijn kracht in het managen van het proces binnen de gestelde tijdslijnen. Mijn afspraken kom ik altijd na.

Naast mijn werk bij ECHT ben ik getrouwd en moeder van twee prachtige, bijna studerende dochters. In mijn vrije tijd houdt ik van een potje tennis, varen en wandelen, maar bovenal van een lekker hapje eten met een drankje.

Ilona

Patrick

Ik begon mijn loopbaan in de reisindustrie, na een studie aan de Hotelschool. Na uiteenlopende managementposities kwam ik in aanraking met de personele dienstverlening. Ik werkte een aantal succesvolle jaren voor Steens & Partners een organisatie dat bemiddelt in freelance finance en IT professionals.

Toch miste er iets. Het was altijd mijn ambitie om een eigen bedrijf te beginnen, om zelf als ondernemer iets op te bouwen. En zo kwam ik in contact met mijn huidige collega’s Joris en Ilona bij ECHT.

Na tien jaar actief te zijn geweest binnen de werving en selectie van Commerciële en HR-posities, wilden zij hun diensten uitbreiden met interim-management. Mijn inmiddels uitgebreide netwerk in finance sloot daar perfect bij aan.

Al ruim twee jaar delen wij de passie en energie van het ondernemen, wat zich heeft vertaald naar onze successen als search & selectie bureau. We zijn een hecht team, dat lief en leed met elkaar deelt en elkaar veel gunt.

Ik ben getrouwd met Stephanie, en vader van Filou en Bloom.

Oprecht, betrokken en raak, dat is waar ECHT voor staat. ECHT anders naar het beste resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke ontmoeting.