(Over) spanning op de arbeidsmarkt

Wat een periode!! Waar we met elkaar nog aan het wennen zijn aan allerhande maatregelen die impact hebben op alles wat we doen in ons dagelijks leven, lijkt het wel alsof de economie overuren draait. De contradictie is dan ook maximaal, waar we aan de ene kant zien dat ondernemers in sommige branches worstelen om het hoofd boven water te houden zien we aan de andere kant bedrijven meer werven dan voorheen. Commercieel en Financiële professionals zijn niet “aan te slepen”, maar ook in hoeveelheden die echt ongekend zijn. De schaarste in de arbeidsmarkt op deze domeinen is misschien nog wel groter dan vóór maart 2020.

De dagelijkse gesprekken met onze opdrachtgevers hierover zijn dan ook ontluikend, op zoek naar de grenzen van de mogelijkheden ten aanzien van de behoefte en ideaal profielen. Omdat de huidige markt van vraag en aanbod momenteel creativiteit vraagt maar ook volharding om de beste man of vrouw te vinden voor die ene rol of die groei die je voor ogen hebt.

Bijzonder om mee te maken en iets wat ik de afgelopen 11 jaar niet op deze wijze heb gezien.

Key is dat we in een gelijkwaardige relatie met opdrachtgever, kandidaat en adviseur moeten zoeken naar de mogelijkheden en de opties om zo dicht mogelijk bij de ideale match te kunnen komen. Dat kan met commitment, vertrouwen en in een transparant proces!

Daar geloven wij in en hierdoor zijn we dagelijks in staat om klant en kandidaat te helpen aan carrières en mooie interim opdrachten.

Wij zijn echt, zaakwaarnemer van klant en kandidaat op Commercie en Finance.

Wat een tijden!! Blijf focussen op je kracht en expertise. Stay safe.

We doen het echt samen!