We doen het ECHT samen

We doen het echt samen!!Een loze term of op feiten gebaseerd?Wat houd dat nou eigenlijk in?

Precies wat het zegt, dat we het (zeker in deze tijden) echt samen doen. Graag neem ik jullie dan ook mee in een voorbeeld van “samen”.

Eind maart 2020: Opdrachtgever is een groeiende technische detacheerder met een duidelijke visie op de toekomst en de behoefte aan een versteviging van het middelmanagement van de organisatie. Deze vraag wordt bij ons neergelegd in een gesprek over de huidige ontwikkelingen in de markt vanuit een relatie gedachte.Tegelijkertijd wordt er aan de andere kant door een bevriende collega uit het vak een kandidaat voorgesteld bij ons die door de Corona perikelen een nieuwe baan heeft moet laten lopen.”Kunnen jullie iets voor hem betekenen?”

Begin april 2020: Vanuit een selectie en daarna een presentatie van een shortlist van 3 kandidaten komt eerder genoemde kandidaat als beste uit de verf en gaat hij per 1 juni 2020 aanstaande starten als manager bij onze opdrachtgever.Het vervolg:een nieuwe opdracht bij deze opdrachtgever, een nieuw contactpersoon binnen de club in de persoon van deze kandidaat, een gezamenlijke bemiddeling met een collega uit de branche en een mooie job voor de kandidaat.

WE DOEN HET DUS ECHT SAMEN!!!!

Heb jijeen uitdaging binnen jouw bedrijf of afdeling,zowel vast als tijdelijk?

Dan gaan we daar graag over met je in gesprek. Ben jij momenteel (actief of voorzichtig) op zoek naar een volgende stap in je carrière, dan gaan we daar graag met je over in gesprek. Ben je gewoon überhaupt benieuwd wie wij zijn en wat we samen kunnen doen, bel ons en we maken direct een afspraak.

Joris, Ilona en Patrick